Hier vergroten: A A A A

Vastgoedfonds

Het Zilver Wonen Fonds is een beleggingsinstelling en actief in de vastgoedmarkt. De vastgoedportefeuille bestaat uitsluitend uit woningen in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel, Gelderland en Noord-Brabant. Deze woningen zijn aangekocht van senioren (65+) die vervolgens de woning van het Zilver Wonen Fonds huren. Wanneer de bewoner de woning op enig moment verlaat, verkoopt het Fonds deze woning.

De woningen hebben een marktwaarde van minimaal € 150.000. Het Zilver Wonen Fonds koopt de woningen tegen circa 80% van deze marktwaarde aan. Na de overdracht blijft de verkoper als huurder in de woning wonen. Hij gaat vanaf dat moment een redelijke huurprijs betalen. Het onderhoud wordt vanaf dat moment kosteloos en deskundig door het Zilver Wonen Fonds verzorgd.

Via dit systeem stellen wij u in de gelegenheid om de “verborgen” waarde in uw woning te benutten. U heeft waarschijnlijk een groot deel van uw leven hard gewerkt en maandelijks afgelost op uw hypotheek. Door verkoop van de woning aan het Zilver Wonen Fonds kunt u de beschikking krijgen over deze opgespaarde waarde en ontvangt u een flink bedrag in één keer.

Maatschappelijke behoefte

Met het aankopen van woningen van senioren voorziet het Zilver Wonen Fonds in een maatschappelijke behoefte. Immers, banken zijn steeds terughoudender geworden bij het verstrekken van een hypotheek of lening op de waarde van een woning. Door deze lacune op te vullen, bieden wij senioren die de overwaarde van hun woning willen verzilveren weer perspectief.

©Zilver Wonen Fonds Beheer B.V. 2019 | Privacy Statement | Sitemap | Contact: +31 (0)20 54 737 27 | info@zilverwonenfonds.nl