Hier vergroten: A A A A

Wie zijn wij?

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Marco Gambino en Ton van der Schelde. Gezamenlijk vormen wij de directie van het Zilver Wonen Fonds. Marco Gambino is sinds 1998 actief in de effecten- en vastgoedwereld. Ton van der Schelde is voormalig bankier bij Rabobank.

Directie

Marco Gambino

De heer Gambino (1966) is sinds 1988 werkzaam in de effectenwereld. In mei 2000 verkocht hij Nederland Effecten (waar hij directeur en mede aandeelhouder was) aan Kreeuwen Effecten.

Hierna vestigde hij zich als zelfstandig consultant. Met zijn bedrijf Sheldon Consult adviseerde en ondersteunde hij diverse financiële instellingen bij het plaatsen van emissies. Zijn cliënten waren voornamelijk actief in private equity en vastgoedbeleggingen. In 2008 richtte hij samen met de heer De Louwer Sheldon Invest BV op. Deze financiële instelling is in het bezit van een vergunning als beleggingsonderneming op grond van artikel 2:96 Wft en staat daarmee onder doorlopend toezicht van de AFM en De Nederlandsche Bank.

Ton van der Schelde

De heer Van der Schelde (1964) is voormalig bankier bij de Rabobank waar hij diverse directiefuncties heeft vervuld in de regio Rotterdam.

Sinds 2009 is hij partner bij de BSCO groep, een partij die zich bezighoudt met financierings- en investeringsvraagstukken. Hij heeft een ruime maatschappelijke betrokkenheid op zowel economisch, cultureel als sportief gebied.

De heren hebben diverse projecten succesvol afgerond en in 2014 besloten om gezamenlijk het Zilver Wonen Fonds op te richten. Daarin bundelen zij hun financiële expertise en kennis van vastgoed.

 
Marco Gambino
Ton van der Schelde

©Zilver Wonen Fonds Beheer B.V. 2019 | Privacy Statement | Sitemap | Contact: +31 (0)20 54 737 27 | info@zilverwonenfonds.nl