Hier vergroten: A A A A

Attendeer iemand anders via email

Het kan zijn dat u de informatie op deze website leest, maar zelf geen interesse heeft in het Zilver Wonen Fonds. Wellicht kent u iemand (bijvoorbeeld uw buren, familieleden of uw ouders) voor wie dit wel interessant kan zijn. U kunt de link van deze website dan doorsturen naar hun e-mailadres: klik hier.

Attendeer iemand anders via gewone post

Heeft degene die u op het Zilver Wonen Fonds wil attenderen geen e-mail adres? Vul dan hieronder de adresgegevens van deze persoon in. Wij sturen dan rechtstreeks een informatiepakket op. In de begeleidende brief vermelden wij dan dat u degene bent die hem of haar heeft opgegeven.

Uw gegevens  
* E-mail adres
* Geslacht
* Voorletters + achternaam
* Postcode en huisnummer
* Straat
* Woonplaats
* Telefoon
Mobiel
 
Naar wie mogen wij het informatiepakket sturen?  
* Geslacht  
* Voorletters + achternaam  
* Adres  
* Postcode  
* Woonplaats  
* Telefoon  
Mobiel  
 
Aanvullende vraag  
   
 
  Velden met een * zijn verplicht
 
   

Beloning

Een leuke bijkomstigheid voor diegene die een ander attendeert op het Zilver Wonen Fonds. Als het daadwerkelijk tot een verkooptransactie van de woning komt, kan de tipgever een beloning van € 250 tegemoet zien. Stelt u zich voor dat kennissen enthousiast zijn geworden nadat u hen hierop heeft geattendeerd. Als zij hun huis vervolgens aan het Zilver Wonen Fonds verkopen, levert dat voor u een leuk extraatje van € 250 op.

©Zilver Wonen Fonds Beheer B.V. 2019 | Privacy Statement | Sitemap | Contact: +31 (0)20 54 737 27 | info@zilverwonenfonds.nl