Hier vergroten: A A A A

Even voorstellen: Ton van der Schelde

Even voorstellen: Ton van der Schelde

Graag stellen wij het team van Zilver Wonen Fonds aan u voor. In dit artikel: Ton van der Schelde (51 jaar), mede-oprichter en directeur van het Zilver Wonen Fonds.

Ton heeft ruime ervaring in financiële dienstverlening en is als bestuurder maatschappelijk actief op tal van gebieden. Vanaf de oprichting van het Fonds in 2014 heeft hij al heel veel adviesgesprekken gevoerd bij mensen thuis om de mogelijkheden te bespreken.

Ton: “voor senioren die de overwaarde willen benutten zonder te verhuizen is het Zilver Wonen Fonds vaak een goede oplossing." Hij benadrukt dat de beslissing om de woning te verkopen zorgvuldig moet worden genomen. "Iedere situatie is verschillend” zo heeft hij de afgelopen jaren gemerkt. “Samen kijken wij altijd goed naar de persoonlijke situatie en bespreken of ons product goed aansluit op de wensen.  
Daarbij spelen heel veel factoren een rol, niet alleen op financieel gebied. Ik merk dat mensen het heel fijn vinden dat zij in hun vertrouwde woning en buurt kunnen blijven wonen. En dat is niet in geld uit te drukken.”

Wellicht ontmoet u Ton bij een persoonlijk gesprek bij u thuis of spreekt u hem als u telefonisch contact met ons opneemt. Hij beantwoordt uw vragen graag.

Gepubliceerd op dinsdag 3 november 2015

<< Terug naar het overzicht

©Zilver Wonen Fonds Beheer B.V. 2021 | Privacy Statement | Contact: +31 (0)20 54 737 27 | info@zilverwonenfonds.nl