Hier vergroten: A A A A

Wat vonden anderen...

Pensioengat
“Jarenlang hebben mijn vrouw en ik hard gewerkt als ondernemer, maar nu we gepensioneerd zijn blijkt ons maandelijkse inkomen behoorlijk tegen te vallen. Alles waar we hard voor hebben gewerkt, zit in ons huis. Verkopen is geen optie, want dit huis is zo vertrouwd en heerlijk. Via een kennis kwamen we in contact met Zilver Wonen Fonds. Uiteindelijk hebben we ons huis verkocht, maar hoefden we niet te verhuizen! Nu kunnen we genieten van ons welverdiende pensioen.”
Albert & Hennie uit Zoetermeer

Een wereldreis maken
“Ik raakte onlangs bekend met het Zilver Wonen Fonds. Al heel lang koester ik de wens om een grote wereldreis te maken. Ik overweeg nu serieus om mijn woning te verkopen aan het Zilver Wonen Fonds. Dan krijg ik een bedrag in handen waarmee ik die wens makkelijk waar kan maken. Eerst wil ik alles eens goed op een rijtje zetten en de mensen van het Zilver Wonen Fonds nog uitgebreid spreken. Maar ik denk dat die wereldreis er wel van komt!”
Peter uit Rotterdam

Schulden afbetalen
“Na een lang ziekbed en het overlijden van mijn vrouw bleef ik achter met schulden. Met dank aan het Zilver Wonen Fonds heb ik deze schulden kunnen aflossen en kon ik in de woning blijven wonen. Deze woning, die zo is verbonden met mijn vrouw en mijn herinneringen aan haar, is voor mij als een ‘tweede huid’. Ik ben zo blij dat ik hier kan blijven wonen!”
Johan uit Spijkenisse

Geen rompslomp voor mijn nabestaanden
“Vroeger kon je als ouder met een koophuis je kinderen iets substantieels nalaten. Wanneer je vandaag de dag een woning achterlaat, is er een grote kans dat je je kinderen met dubbele lasten opzadelt. Om dit te voorkomen hebben wij ervoor gekozen om nu al onze woning te verkopen. En het mooie is dat wij via het Zilver Wonen Fonds in ons eigen huis kunnen blijven wonen.”
Henk & Will uit Dordrecht

Een tweede huisje in Spanje
“Onze droom was altijd om een appartementje in Spanje te hebben, maar dat zat er met ons pensioentje niet in. De kinderen zijn al lang het huis uit en spoorden ons al aan om de woning te verkopen en naar het buitenland te gaan. Maar dat wilden wij niet. De rompslomp van verhuizen en dan nog wel naar een ander land, stond ons niet aan. Onze jongste zoon wees ons op het Zilver Wonen Fonds. Zo konden wij het huis verkopen, terug huren en optimaal gebruik maken van de overwaarde. Ik had nog nooit van een dergelijke constructie gehoord, maar het is ideaal. Nu genieten we van ons stekje in Altea en ons huis in Rotterdam.”
Wim & Sonja uit Altea, Spanje

Ik heb geen nabestaanden
“Ik ben altijd vrijgezel geweest. Ik heb ook geen kinderen of andere familieleden aan wie ik mijn eigendommen kan nalaten. Een vriendin vroeg mij wat er met mijn huis ging gebeuren als ik er niet meer zou zijn. Daar had ik nooit bij stil gestaan. Na wat onderzoek bleek dat als ik kwam te overlijden mijn huis verkocht zou worden en de opbrengst naar de Nederlandse Staat zou vloeien. Dat vind ik na een leven lang hard werken en belasting betalen te dol. Dankzij het Zilver Wonen Fonds geniet ik nu zelf van mijn zuurverdiende centjes. Zonder een verhuisdoos te hoeven inpakken!”
Francis uit Ridderkerk

(Wij hebben de namen en afbeeldingen van de personen op deze pagina om privacy redenen veranderd.)

©Zilver Wonen Fonds Beheer B.V. 2019 | Privacy Statement | Sitemap | Contact: +31 (0)20 54 737 27 | info@zilverwonenfonds.nl